Ontdek Duca del Cosma

Duca del Cosma® - Italian Golf Evolution

 

 

Ontdek Duca del Cosma®

Duca del Cosma® is een golfmerk dat in 2007 is opgericht door de Italiaanse designer Baldovino Mattiazzo in samenwerking met Antje Elle. Het designers duo wilde een gedistingeerd en modern golfmerk opzetten, dat de typische uitstraling van golfschoenen transformeerde van klassiek en traditioneel naar modern en hip.

Sinds 2016 is Duca del Cosma® overgenomen door de grote man achter Hi-Tec®: Frank van Wezel en zijn vrouw Caroline van Wezel. Door de overname van Duca del Cosma wilden Frank en Caroline hun schoenen imperium uitbreiden naar de golfwereld. Sinds de overname is niet alleen het aanbod in golfschoenen toegenomen, maar is ook het aanbod uitgebreid met een lifestyle collectie.

Duca del Cosma is trotse sponsor van o.a. de KLM Open, de Cure for Cancer Foundation, de Nyenrode Business University en Black Mamba - een all-woman anti stroop eenheid in Zuid-Afrika!

The Easy Walking Store is sinds kort niet meer alleen de officiële Hi-Tec® Flagship Store, maar ook de Duca Del Cosma® Flagship Store!

 

Bekijk alle Duca Del Cosma® golf- en lifstyle schoenen!

 

Duca del Cosma - Italian Golf Evolution

 

 

 

 

 

 

google-site-verification: googlef723783043b9382d.html
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »