Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Matrix Retail bieden wij verschillende betaalmethoden aan en kun je veilig en snel online betalen. Onze betalingen verlopen via Buckaroo. Dit is een zeer veilige provider welke u alle betaalmethoden aanbiedt die u maar wenst. Zo worden alle gegevens, om de bestelling te voltooien, op één pagina ingevuld en lopen al onze betalingen via een beveiligde SSL-verbinding. We geven je de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Kies dus zelf de betaalmethode die het beste bij u past. Veilig en vertrouwd!

 

Creditcard (Visa en MasterCard )

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

 

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

 

Paypal

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat vooral wordt gebruikt door particulieren en kleinere webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats. Wanneer u betaald met PayPal wordt u tijdens de betaling naar uw PayPal account gestuurd om de betaling af te ronden. Nadat u de betaling bij Paypal hebt bevestigd, keert u weer terug naar onze webshop.

 

Bancontact

 

Sofortbanking

 
 

Met deze betaalmethoden kunt u altijd betalen bij hitecwandelschoenen.nl.

google-site-verification: googlef723783043b9382d.html
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »